Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinky

Peak Design předvedl stylové řemínky pro bezzrcadlovky

Peak Design předvedl stylové řemínky pro bezzrcadlovky
15. 6. 2023 | 3 minuty čtení

Značka Peak Design se proslavila svými inovativními popruhy na fotoaparáty, které se těší ve fotografické a video komunitě velké oblibě. Nyní uvádí také řemínky na ruku pro menší bezzrcadlovky či jiné kompaktnější zařízení. Novinka je vybavená speciální destičkou a popruhem s podložkou z mikrovlákna pro celodenní komfort.

Poznejte Peak Design Micro Clutch

První řemínek na ruku od Peak Design navržený speciálně pro menší bezzrcadlovky dokonale doplňuje estetický vzhled fotoaparátu. Poutko na prsty pojme 2-4 prsty a zajistí tak naprostou bezpečnost. Způsob uchycení popruhu umožňuje, aby se popruh přizpůsobil tvaru vaší ruky, a podložka z mikrovlákna odvádějící vlhkost umožňuje celodenní pohodlí. Micro Clutch poskytuje bezpečnost a stabilitu v nádherně propracovaném malém balení.

Micro Clutch umožňuje plný přístup k předním, zadním a horním ovládacím prvkům fotoaparátu a popruh je snadno nastavitelný podle velikosti ruky nebo fotoaparátu. V balení najdete také odnímatelnou stativovou destičku PD/Arca a destička obsahuje upevňovací body PD Anchor pro kompatibilitu se všemi popruhy Peak Design.

Jak zvolit správný Peak Design řemínek? 

Mikrospojka funguje s většinou menších bezzrcadlovek. Zde je ale pár jednoduchých bodů, podle kterých poznáte, jaký produkt je ten pravý přímo pro vás. Pokud si stále nejste jistí, jaký produkt zvolit, podívejte se na instrukce ve videu výše!

  • Pokud máte digitální zrcadlovku nebo velkou bezzrcadlovku s bateriovým gripem, použijte naši originální spojku Clutch.
  • Pokud máte menší bezzrcadlovku, použijte Micro Clutch.
  • Pokud má váš fotoaparát vyčnívající ruční grip, pořiďte si L-Plate - dobře funguje např. pro modely Leica SL2, Canon R5, R6, R6 Mark II, R8, R10, Nikon Z5, Z6, Z7, Fujifilm X-T5, X-T4 a řadu X-H, Lumix GH5 a GH6, Olympus OM-1, pro fotoaparáty řady Sony A7, A9 a A1 a jakékoliv další modely s větším ručním gripem. 
  • Pokud má váš fotoaparát nemá vystupující ruční grip, má málo vystupující ruční grip anebo se jedná o model Fujifilm X-T3, pořiďte si destičku I-Plate.

Chci PEAK DESIGN Micro Clutch I-Plate

Chci PEAK DESIGN Micro Clutch L-Plate

Peak Design Micro Clutch

Foto: Peak Design

PEAK DESIGN Capture v3 BLACK Standard plate

jednoduchý a efektivní způsob jak nosit fotoaparát např. připevněný na opasek, na popruhu batohu apod. - šířka popruhu až 6,5 cm a síla až 2,2 cm, perfektní zpracování s doživotní zárukou, nosnost až 90 kg díky kvalitnímu celohliníkovému provedení

1 990,-
PEAK DESIGN Leash BLACK - popruh

ultralehký a variabilní popruh, vhodný pro všechny fotoaparáty, velmi hladký, odolný a pevný úplet

1 290,-
PEAK DESIGN Standard Plate NEW - rychloupínací destička

práškové lakování, součást Capture Camera Clipu, 4 očka pro upevnění rychlých spojek Anchor

590,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...